Supplementen


Supplementen

Hier zijn alle supplementen te vinden die jou kunnen helpen:

Multivitamine

In de levensfase van en na de overgang is het zeker van belang om je lichaam goed te voeden. Ga op zoek naar een goede multivitamine, bij voorkeur speciaal voor de vrouw.

Magnesium

Magnesium kan je helpen bij spier- en gewrichtsklachten. Neem het magnesium dan in de ochtend. Magnesium helpt ook goed bij slaapproblemen wanneer je ervaart dat je hoofd vol zit. Neem dan het magnesium voor het slapen gaan.

Vitamine D

In Nederland komt vrijwel iedereen vitamine D tekort. Dit is een vitamine die je binnenkrijgt door de zon. Veelal schijnt de zon in Nederland niet of zitten we in de schaduw. Vitamine D draagt bij aan sterke en gezonde botten en helpt bij het verminderen van botontkalking.

Calcium

Calcium draagt bij aan gezonde en sterke botten. Calcium haal je bij voorkeur uit gezonde voeding. Melkproducten worden vaak in de overgang niet goed verdragen. Calcium zit ook in vele groenten en noten, pitten en zaden.

Reviews

Voordat ik bij Mirelle kwam, dacht ik dat ik leed aan geheugenverlies en had ik veel kleine onduidelijke klachten zoals concentratieproblemen, een droge huid en tintelingen in handen en voeten. Het geheugenprobleem baarde me het meeste zorgen. De neuroloog heeft na uitgebreid onderzoek geconcludeerd dat ik een burn-out had, maar ik wist dat dat niet klopte. Ik ontdekte dat ik, een paar dagen voordat ik ongesteld werd, emotioneel en prikkelbaar was, en dat mijn concentratie ook in periodes in de maand slechter was. Zo kwam ik erachter dat het iets te maken had met mijn veranderende en duidelijk korter wordende cyclus. Vroeger was mijn cyclus stipt 28 dagen en nu schommelde deze tussen de 23 en 26 dagen: iets korter en het vloeien duurde ook iets korter dan 10 jaar geleden. Een klein subtiel verschil. Ik ben op zoek gegaan naar antwoorden. Mijn nicht vertelde dat ze hormoontherapie had via een overgangsconsulente en dat ben ik ook maar gaan proberen. Nu weet ik dat ik in de pre-overgang zit. Ik ben niet gek aan het worden, ben niet overwerkt en zit ook niet in een burn-out. Ik hou nu rekening met de dagen dat ik overprikkeld ben. Met de hormoontherapie ben ik ook de bovengenoemde symptomen kwijt.

- Najia (44), moeder van 2 basisschoolkinderen, werkt 40 uur per week

Ik ben blij dat ik na jaren worstelen Mirelle heb gevonden. Een luisterend oor, persoonlijke aandacht en een concrete aanpak van mijn overgangsklachten. Iedere vrouw in de overgang verdient dit.

- Anoniem

Start alvast thuis
met de gratis tips!

Heb jij net een zetje in de goede richting nodig? Download dan de gratis tips en ga gelijk aan de slag.