Opleiding overgangsconsulent


Ben je verpleegkundige, verloskundige of fysiotherapeut? Ga de uitdaging aan en stap in een nieuw vak of breng verdieping aan in je huidige beroep.

De opleiding Overgangsconsulent wordt gegeven aan de Breederode Hogeschool in Rotterdam en start op 2 september 2024. De kosten bedragen €6.250,- exclusief literatuurkosten. Houd de website van Breederode Hogeschool in de gaten voor de informatiebijeenkomsten in de komende weken. Heb je nog vragen of wil je meer informatie over de opleiding Overgangsconsulent? Neem dan gerust contact op! 

Ben je praktijkondersteuner of praktijkverpleegkundige en ben je geïnteresseerd in vrouwen met overgangsklachten? Breederode Hogeschool organiseert een bijscholing over de overgang. Ben je geïnteresseerd en wil je meer informatie? Lees verder op Overgangsklachten voor eerstelijns zorgprofessionals | Breederode Hogeschool.

Quotes

‘Ik mocht als docent deze fijne groep mensen vier dagen les geven over het onderwerp praktijkvoering en ondernemerschap. Niet altijd iets waar de gemiddelde zorgverlener voor warm draait….En toch….deze overgangsconsulenten in opleiding hebben de visie om vrouwenzorg te verbeteren, omdat ze weten dat veel vrouwen in de overgang zich nog tekort voelen gedaan. Door de opleiding en hun inzet kunnen ze een stukje bijdragen aan betere vrouwenzorg. Vanuit hun eigen passie en in hun eigen (werk)praktijk!’

– Docent –

Start alvast thuis
met de gratis tips!

Heb jij net een zetje in de goede richting nodig? Download dan de gratis tips en ga gelijk aan de slag.